Relatiebeheerder Varken

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Relatiebeheerder Varken

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling
De sector Varken bestaat uit een enthousiast team van ongeveer 10 personen (dierenartsen, projectleider, productmanager en relatiebeheerder). Zij voeren onderzoek uit, ondersteunen producten en geven advies aan varkenshouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de diergezondheidsmonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten.
Voor dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Relatiebeheerder Varken


De functie
Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met dierenartspraktijken en ketenpartijen in de varkenshouderij. Daar zorg je voor een goede positionering van GD en haar producten en diensten. Je ondersteunt de sector varken bij het uitvoeren en opvolgen van offertetrajecten en  de positionering van producten. Je bent een commercieel talent en weet vragen van klanten om te zetten in kansen.


De ideale kandidaat:
 • Heeft een HBO werk- en denkniveau (Hogere Agrarische School)
 • Beschikt over brede en praktische kennis van de varkenshouderij
 • Is een ondernemende en enthousiaste teamwerker met een duidelijk commercieel talent
 • Weet anderen te inspireren en is van nature gericht op innoveren
 • Is een echte relatiebeheerder en netwerker
 • Heeft enkele jaren recente werkervaring in een soortgelijke functie
 • Beschikt over goede communicatie- en presentatievaardigheden

Wat bieden we?
Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?
GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel, ben je enthousiast over deze functie? Reageer dan snel door jouw motivatie en CV te uploaden via ons sollicitatieformulier. De sluitingsdatum van deze advertentie is 25 februari 2018.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Manon Houben, Hoofd Dierenartsen Varken, via 0570- 660 337. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Assessment
Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu!

Reageren voor 25 februari

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.