Projectleider Pluimvee (40 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Projectleider Pluimvee (40 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling
Bij de sector Pluimvee werken ongeveer 25 medewerkers. Wij vermarkten producten en diensten aan pluimveehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de basismonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Binnen de sector Pluimvee hebben we ruimte voor een daadkrachtige

Projectleider Pluimvee (40 uur)


De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van (onderzoeks)projecten en word je intensief betrokken bij het verwerven, voorbereiden en organiseren van nieuwe projecten. Je organiseert het project, regelt beschikbaarheid van mensen, middelen en deskundigheid en rapporteert regelmatig over de voortgang.

Van dit regeltalent wordt een ruime mate van zelfstandigheid verwacht, waarbij je, samen met het projectteam, het werkprotocol opstelt met de (financiële) begroting en voortgangsdocumenten opstelt. Er wordt nauw samen gewerkt met verschillende afdelingen binnen GD. Naast de projectleiding wordt je ook ingezet voor de dagelijkse werkzaamheden binnen de sector pluimvee.

De ideale kandidaat:

 • Heeft HBO werk- en denkniveau
 • Is accuraat en resultaatgericht
 • Heeft, bij voorkeur, kennis en aantoonbare ervaring met projectmanagement en voor GD relevante methodieken
 • Kan zich zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Heeft  gevoel voor specifieke issues en terminologie van de pluimveesector
 • Weet draagvlak en commitment te creëren
 • Beschikt over probleemoplossend vermogen

Wat bieden we?
Het betreft een tijdelijke functie van 12 maanden met standplaats Deventer.

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?
GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 11 maart 2018 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Rob Nijland, Hoofd Binnendienst sector Pluimvee, telnr. 0570- 660268. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Assessment
Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu!

Reageren voor 11 maart

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.