Productmanager GD Academy (24-32 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Productmanager GD Academy (24-32 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

Door vertrek van een collega zijn we op zoek naar een ervaren:

Productmanager GD Academy (24-32 uur)

 

Kern van de functie
GD heeft een eigen Academy, waarin voor diverse nationale en internationale partijen opleiding- en scholingsactiviteiten worden georganiseerd. In de loop van 2018 wordt een eigen onderwijslaboratorium ingericht speciaal voor GD Academy activiteiten.  De activiteiten worden gecoördineerd door een accountteam. In deze zelfstandige functie stuur je als productmanager dit accountteam aan en heb je een voortrekkersrol binnen GD. Je geeft op proactieve wijze vorm aan het beleid en de positionering van GD Academy. Je draagt verantwoordelijk voor het gehele proces, van het binnenhalen tot de afronding van een project (cursus), waarbij je op een enthousiaste manier de juiste mensen weet te betrekken bij de uitvoering. Je bent een echte professional, hebt een commerciële of opleidingskundige achtergrond en ervaring met projectmanagement. 

De ideale kandidaat

 • Heeft HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur Commercieel / Opleidingskundig)
 • Heeft meerdere relevante werkervaring, meer specifiek ervaring met  leidinggeven aan projecten
 • Is communicatief sterk en in staat anderen te overtuigen en beïnvloeden
 • Beheerst de  Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.
 • Heeft affiniteit met de agrarische sector (pré)
 • Is in staat een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Past in de cultuur van GD: doelgericht en daadkrachtig, betrouwbaar en betrokken en elke dag aan de slag om continu te verbeteren.

Wat bieden we?
Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?
GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 11 maart 2018 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Jan Willem de Vries, sectormanager International en Large Accounts, telefoonnummer 0570 – 660172. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu!

Reageren voor 11 maart

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.