Productmanager Diergezondheidsmonitoring (40 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Productmanager Diergezondheidsmonitoring (40 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling

Bij de sector Rund werken ongeveer 50 medewerkers. Zij vermarkten producten en diensten aan rundveehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. Een andere belangrijke taak is het monitoren van diergezondheid in Nederland. Het team Monitoring stuurt de werkzaamheden voor de rundermonitoring aan en coördineert de monitoringsactiviteiten over alle diersectoren heen. Voor dit team zijn we met spoed op zoek naar een enthousiaste:

Productmanager Diergezondheidsmonitoring (40 uur) 


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de monitoringswerkzaamheden en lever je een bijdrage aan het voortdurend verbeteren en innoveren van de monitoringssystematiek. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met een gedeelde passie voor monitoring. 


Kerntaken van de functie:

 • Opstellen en uitwerken van projectvoorstellen
 • Organiseren van en participeren in interne en externe werkgroepen
 • Sturen van projecten en producten op inhoud, tijd en geld
 • Bijdrage leveren aan de vertaling van de informatiebehoefte van sectorpartijen en overheid in monitoringsvoorstellen

De ideale kandidaat

 • Heeft een HBO+ werk- en denkniveau
 • Is in staat om op een effectieve manier samen te werken met diverse partijen
 • Heeft een sterk gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
 • Beschikt over enige jaren ervaring met projectmatig werken
 • Heeft kennis van en affiniteit met de agrarische sector (Rund is een pré) en beschikt over een relevant netwerk
 • Weet mensen te overtuigen, is resultaat- en oplossingsgericht.
 • Heeft een groot analytisch vermogen
 • Is in staat om op heldere wijze te communiceren in zowel het Nederlands als het Engels

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 24 februari 2018 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Lotte Roos, Manager Productbeheer, telefoonnummer 0570 – 660543. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

Solliciteer nu!

Reageren voor 24 februari

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.