Dierenarts Rund (32 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Dierenarts Rund (32 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling

Bij de sector Rund werken ongeveer 50 medewerkers. Zij vermarkten producten en diensten aan rundveehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. Een andere belangrijke taak is het monitoren van dierziekten (GD Veekijker). Binnen de sector zijn ca. 15 rundveedierenartsen actief die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, toepasbaar maken en delen van kennis op het gebied van diergezondheid. Voor dit team zijn we op zoek naar een ervaren:

Dierenarts Rund (32 uur)

Kerntaken van de functie

 • ontwikkelen, ondersteunen en evalueren van producten en dierziekteprogramma’s;
 • initiëren, uitvoeren en begeleiden van projecten en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek;
 • adviseren van dierenartsen en veehouders via de GD Veekijker en opvangen en interpreteren van signalen ten behoeve van de landelijke diergezondheidsmonitoring;
 • signaleren van trends en kansen voor GD binnen de sector.

De ideale kandidaat

Gezien de samenstelling van het team zoeken wij bij voorkeur een ervaren dierenarts met aantoonbare kennis en interesse op het gebied van infectieziekten, sterk is in samenwerken en het enthousiasmeren van anderen. De ideale kandidaat heeft een goed beeld van de ontwikkelingen in de rundveesector en heeft enkele jaren relevante werk- of onderzoekservaring. Daarnaast is het gewenst dat de kandidaat veterinair advies kan geven en relevante signalen uit het veld kan opvangen, combineren en interpreteren.

Ben je doelgericht, collegiaal en communicatief vaardig en in staat om in een dynamische organisatie een gezamenlijk resultaat te behalen? Dan nodigen wij je nadrukkelijk uit te solliciteren.

Wat bieden wij?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 17 februari 2018 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Linda van Duijn, hoofd Dierenartsen Rund, telefoonnummer 0570 – 660132. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu!

Reageren voor 17 februari

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.