Marketingcommunicatie-adviseur GD Academy

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Marketingcommunicatie-adviseur GD Academy

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer is actief op de Nederlandse markt en heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

GD is op zoek naar een marketingcommunicatie-adviseur GD Academy met projectmanagement vaardigheden. Deze functie is een combinatie van een marketingcommunicatie-adviseur en een stevige rol als projectcoördinator voor GD Academy. Je werkt binnen de afdeling M&C die verantwoordelijk is voor de in- en externe communicatie van GD. Het is onze ambitie om het (commerciële) beleid van GD zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoefte van onze klanten en stakeholders. De afdeling is sparringpartner voor de verschillende marktsegmenten. Het M&C-team bestaat uit 11 medewerkers.

Marketingcommunicatie-adviseur 
GD Academy (36 uur)

De functie

Als marketingcommunicatie-adviseur ondersteun je het team International & Large Accounts en zet je als projectcoördinator GD Academy op de kaart. GD Academy biedt cursussen en trainingen diergezondheid aan dierenartsen, dierhouders en bedrijfsleven. Steeds meer (internationale) specialisten vinden hun weg naar Deventer voor een training van onze specialisten en in ons veterinaire lab. Je adviseert en werkt samen met de cursuscoördinatoren uit de sectoren en andere afdelingen binnen GD.

Kerntaken van de functie zijn:

 • Het ontwikkelen en realiseren van marketingcommunicatie-activiteiten om de positie van GD International & Large Accounts en GD Academy nationaal en internationaal te vergroten.
 • Bijdragen leveren aan de realisatie van de commerciële doelstellingen van International & Large Accounts en GD Academy.
 • Het proactief en adequaat ondersteunen van de sectormanagers bij offerteaanvragen voor cursussen en trainingen.
 • In samenspraak met de cursuscoördinatoren zorgen voor een professionele invulling en uitvoering van (internationale) trainingen en cursussen.
 • Het initiëren en ontwikkelen van nieuwe cursussen en het inzetten en ontwikkelen van nieuwe toepassingen zoals webinars en e-learning.  
 • In samenspraak met het secretariaat zorgen voor een goede operationele en logistieke ondersteuning van de trainingen en cursussen.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau (marketingcommunicatie en/of commercieel, HEAO, HAS).
 • Heeft 3 tot 5 jaar relevante werkervaring (commercieel, marketingcommunicatie).
 • Is een teamspeler en heeft ervaring als projectcoördinator.
 • Is creatief, initiatiefrijk en hands-on.
 • Heeft uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Is in staat een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Affiniteit met de agrarische sector is een pré.

Waar kom je te werken? 

GD beschikt over is één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen van programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken zit in ons DNA. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Staan voor je eigen resultaat én voor het totaal vinden we belangrijk. Ben je op zoek naar een marketingcommunicatie baan waarin je daadkrachtig en resultaatgericht aan de slag kunt, en waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een inspirerende en dynamische werkomgeving bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, een ruim opleidingsbeleid, een bijdrage in de collectieve zorgverzekering en een flexibele arbeids-voorwaardenregeling. De standplaats van de functie is Deventer.Lees meer over GD als werkgever

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je uit om jouw sollicitatie uiterlijk 20 januari te sturen via solliciteren@gddiergezondheid.nl. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan de Gerda Wijers, hoofd Marketingsupport & Communicatie, tel. 0570-660451. Meer informatie over GD

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.