Technisch Applicatiespecialist

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Technisch Applicatiespecialist

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren al bijna honderd jaar voor staan. 

Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer is actief op de Nederlandse markt en heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro. Voor de ruim 4 miljoen lab-bepalingen die we per jaar doen, hebben we één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. In de combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is ICT met ongeveer 40 medewerkers een cruciale schakel: het inrichten en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD leidt tot producten die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren. Meer informatie over GD

In verband met versterking van het team applicatiespecialisten zoeken we een

Technisch Applicatiespecialist


Belangrijke strategische doelstelling van GD is standaardisering van de bedrijfsprocessen en digitaliseren van alle producten en diensten. In het kader van dit programma vinden er grote veranderingen plaats in de keten van informatiesystemen. Er is een toenemende behoefte aan monitoring van deze keten als het gaat om beschikbaarheid, performance en capaciteit. Als Technisch Applicatiespecialist overzie je de samenhang in het applicatielandschap, controleer je hetgeen is opgeleverd op de gewenste technische werking en voorkom je fouten bij de oplevering van gewijzigde of nieuwe ketens van informatiesystemen. Daarnaast lever je een essentiële bijdrage aan de veranderprojecten binnen GD.

De ideale kandidaat

De ideale kandidaat heeft een HBO+ maar liefst een relevant academisch opleidingsniveau en heeft enige jaren relevante ervaring. De kandidaat is bereid om te investeren in zijn loopbaanontwikkeling en krijgt de kans om binnen GD inhoudelijk door te groeien.

Je moet passen bij de gewenste cultuur van GD: betrouwbaar en betrokken, doelgericht en daadkrachtig. Binnen de afdeling ICT zoeken we in het bijzonder naar een kandidaat met een hands-on profiel die pro-actief en flexibel aan de slag gaat.

Wat bieden wij?

GD biedt een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Het salaris is passend bij de zwaarte van deze functie. GD heeft een eigen CAO en kent een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een prima pensioenregeling en flexibele werktijden in combinatie met ruime opleidingsmogelijkheden. De standplaats van de functie is Deventer. Lees meer over werken bij GD

Interesse?

Als je voldoet aan de gestelde eisen én enthousiast bent over deze functie, dan nodigen we je uit vóór 12 oktober a.s. jouw motivatie en cv te sturen via het sollicitatieformulier. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer Cees Loef, manager ICT-productie via telefoonnummer 0570 - 660654 of per mail c.loef@gddiergezondheid.nl.

Solliciteren

Een assessment of PPA kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu!

Reageren voor 12 oktober

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.