Manager P&O

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Manager P&O

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) is een ambitieuze organisatie, sterk in transitie. Het is een geprivatiseerde onderneming die zich richt op een breed terrein in de diergezondheid. GD is ontstaan uit de voormalige decentrale gezondheidsdiensten voor dieren. Het heeft ongeveer 400 medewerkers en realiseert een omzet van ongeveer € 50 miljoen. Jaarlijks vinden ruim 4 miljoen laboratorium bepalingen plaats, voornamelijk vanuit het centrale veterinaire laboratorium (een van de grootste ter wereld!). De organisatie kent meer dan 100 academici (dierenartsen, pathologen en onderzoekers), waardoor er sprake is van een cultuur van hoogopgeleide professionals. GD zit in een boeiend transformatieproces om zich om te vormen van een instituut naar een professionele bedrijfsmatig gestuurde organisatie. Meer informatie over de GD

Ambitie: “In 2025 is GD de innovatiefste en betrouwbaarste onderneming op het gebied van diergezondheid, internationaal toonaangevend en gedreven door een passie om samen diergezondheid te verbeteren en te borgen”.

Functieomschrijving Manager P&O 

Als Manager P&O bent u eindverantwoordelijk voor een eigentijds en professioneel P&O- beleid. U heeft een spilfunctie in het cultuurveranderingstraject (hoge prioriteit) en brengt op termijn de organisatie naar het gewenste “level 2025”. U stuurt de afdeling P&O aan (7 collega’s) en bent vertegenwoordiger namens GD naar externe partijen. U maakt deel uit van het Management Team van GD en rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur. Daarnaast neemt u in operationele zin een aantal afdelingen onder uw hoede waarvoor u als P&O adviseur optreedt. U bent tevens adviseur van de bestuurder voor de OR.

Functie eisen

GD is op zoek naar een bevlogen en daadkrachtige Manager P&O. Een kandidaat die naadloos past in het gewenste cultuurprofiel van GD. Een professional die enerzijds strategisch gesprekspartner is voor de directie maar ook tactisch en operationeel sterk is onderlegd. Een verbinder, die er voldoening uit haalt samen met het P&O team een stevige en toekomstbestendige organisatie neer te zetten. 

Ervaring en achtergrond

 • academisch werk- en denkniveau
 • ruime ervaring als allround Manager P&O
 • aantoonbare ervaring met het begeleiden van verandertrajecten / cultuurveranderingen
 • ervaring met OR en vakbonden
 • ervaring binnen complexe (vergelijkbare) organisaties is een pre
 • een achtergrond met een internationale component kan een pre zijn  

Competenties 

 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • onderhandelingsvaardigheden en overbruggen van tegenstellingen
 • strategisch en conceptueel denkvermogen
 • overtuigingskracht en beïnvloedend vermogen
 • resultaatgericht, doelgericht en daadkracht
 • gericht op samenwerken en verbinden

GD biedt

De GD biedt een uitdagende functie in een innovatieve, inspirerende en ambitieuze organisatie (fulltime / 40 uur) met een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket:  

 • salaris tot maximaal € 100 k
 • auto 
 • flexibele werktijden in combinatie met 25 vakantie- en 11 ADV dagen 
 • goede overige secundaire voorwaarden 

Informatie

De Gezondheidsdienst voor Dieren wordt in deze procedure ondersteund door Blaauw Sombeek & partners. Heeft u belangstelling voor deze functie dan kunt u dat kenbaar maken door voor 10 september te solliciteren via de sollicitatieknop onderaan de vacature op de website blaauwsombeek.nl

Solliciteer nu

Een uitgebreid functieprofiel kunt u opvragen bij het Office Management van Blaauw Sombeek & partners, 020-4723908. Consultants voor deze vacature zijn Sabrina Sombeek en Hedwig Pallandt. 

Solliciteer nu!

Reageren voor 10 september

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.