Teamleider secretariaat

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Teamleider secretariaat

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dát is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Voor de ruim 4 miljoen lab-bepalingen die we per jaar doen, hebben we één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Behalve laboranten werken er bij de GD dierenartsen, wetenschappers, informatiespecialisten en marktmedewerkers. Zij voeren diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat de GD zo uniek maakt. Lees meer over de GD

In verband met een andere manier van organiseren van de secretariële ondersteuning van de directie en sectormanagers is de GD op zoek naar een:

Teamleider secretariaat

De functie

Je ondersteunt in circa 2/3e van de tijd de directie, Raad van Commissarissen en Algemene Vergadering van Aandeelhouders en gaat hierbij om met vertrouwelijke informatie. Als een professioneel directiesecretaresse doe je agendabeheer, notuleer je vergaderingen en zorg je dat de directie zijn werk goed kan doen. Daarnaast stuur je in circa 1/3e van de tijd het secretariaatsteam aan, bestaande uit vier managementassistenten en een directiesecretaresse. Je draagt zorg voor continuïteit, flexibiliteit en samenwerking binnen het team en bent intermediair tussen directie/MT en secretariaat.

We zoeken bij voorkeur een fulltime medewerker. Voor de opzet van het secretariaat is de eerste drie maanden in ieder geval voltijd beschikbaarheid noodzakelijk. Daarna is een dienstverband van minimaal 80% noodzakelijk voor een goede invulling van de functie.   

De ideale kandidaat

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau, VWO-opleiding is een pré, evenals een afgeronde secretariële opleiding op HBO niveau;
 • Beschikt over leidinggevende capaciteiten;
 • Heeft kennis van en ruime ervaring op ontwikkelingen in het secretaressevak;
 • Heeft uitstekende beheersing van het Nederlands en de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heeft ruime ervaring met MS Office en SharePoint;
 • Past in de cultuur van de GD: betrouwbaar en betrokken, doelgericht en daadkrachtig.

Vereiste competenties

Samenwerking, integriteit, leidinggeven, resultaatgerichtheid, pro-activiteit, organisatiesensitiviteit.

Wat bieden wij?

GD biedt een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Het salaris is passend bij de zwaarte van deze functie. Het maximum salaris in de schaal is € 4.070,-. GD heeft een eigen CAO en kent een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een prima pensioenregeling en flexibele werktijden in combinatie met ruime opleidingsmogelijkheden. De standplaats van de functie is Deventer.

Interesse?

Als je voldoet aan de gestelde eisen én enthousiast bent over deze functie, dan nodigen we je uit uiterlijk 12 juli a.s te solliciteren via het sollicitatieformulier. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer J. Jansen (Algemeen directeur) via telefoonnummer 0570-660402 of per mail j.jansen@gddiergezondheid.nl.

Solliciteer nu

Een assessment of PPA kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Details van deze vacature

 • Ondersteuning van de directie
 • Leiding geven aan secretariaatsteam
 • Zorgen voor continuïteit, flexibiliteit en samenwerking binnen het team

Solliciteer nu!

Reageren voor 12 juli

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.