Marketing Communicatieadviseur

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Marketing Communicatieadviseur

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dát is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren al bijna honderd jaar voor staan. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer is actief op de Nederlandse markt en heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro. Lees meer over de GD

Op de afdeling Marketingsupport & Communicatie (M&C) zijn 10 medewerkers werkzaam. De afdeling stelt zich tot doel om het (commerciële) beleid van de GD zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van klanten. Daarnaast is het M&C-team verantwoordelijk voor de interne communicatie. In verband met de inzet van de huidige communicatieadviseur op een intern project zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Marketing Communicatieadviseur

24 uur

De functie

Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van de producten en diensten van het toegewezen marktsegment door het geven van communicatieadvies en het ontwikkelen en realiseren van de activiteiten. Je werkt nauw samen met de diverse commerciële afdelingen binnen de GD.

Kerntaken van de functie zijn:

 • Het ontwikkelen en realiseren van de marketingcommunicatie-activiteiten;
 • Het bedenken en aansturen van campagnes, zowel offline als online;
 • Uitvoering geven aan het beursbeleid.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau aangevuld met Nima Marketingcommunicatie A/ B; 
 • Beschikt over minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring; 
 • Is creatief en initiatiefrijk; 
 • Is een teamplayer en beschikt over inlevingsvermogen ten aanzien van verschillende doelgroepen; 
 • Is in staat om op een pakkende, heldere en overtuigende wijze te communiceren; 
 • Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal; 
 • Kennis van - en affiniteit met - de agrarische sector is een pre.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een inspirerende en dynamische werkomgeving bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, een ruim opleidingsbeleid, een bijdrage in de collectieve zorgverzekering en een flexibele arbeids-voorwaardenregeling (Cafetariasysteem). De standplaats van de functie is Deventer. Kijk voor meer informatie over werken bij de GD op deze pagina

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je uit om uiterlijk 25 januari 2015 te solliciteren via dit formulier. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan de heer B. de Lange, hoofd Marketingsupport & Communicatie, tel. 0570-660413. Voor meer informatie over de GD verwijzen we je graag naar deze pagina

Solliciteer nu!

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details van deze vacature

 • Het ontwikkelen en realiseren van de marketingcommunicatie-activiteiten;
 • Het bedenken en aansturen van campagnes, zowel offline als online;
 • Uitvoering geven aan het beursbeleid.

Reageren voor 25 januari 2015

Solliciteer nu!

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.