Beeldredacteur (Wajong)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Beeldredacteur (Wajong)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dát is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren al bijna honderd jaar voor staan. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer is actief op de Nederlandse markt en heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro. Lees meer over de GD

Op de afdeling Marketingsupport & Communicatie (M&C) zijn 10 medewerkers werkzaam. De afdeling stelt zich tot doel om het (commerciële) beleid van de GD zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van klanten. Daarnaast is het M&C-team verantwoordelijk voor de interne communicatie. In verband met uitbreiding zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Beeldredacteur

20-24 uur
 

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die gebruikt maakt van de Wajong-regeling.

De functie

Als beeldredacteur geef je letterlijk beeld aan (de prestaties en verhalen van) de GD. Je selecteert, beoordeelt en bewerkt beeld voor onder andere onze website, bladen, flyers en powerpointpresentaties. Ook ben je verantwoordelijk voor een regelmatige aanvoer van nieuw beeldmateriaal en een goede archivering van het beeld in onze beeldbank. Waar nodig produceer je zelf foto’s, illustraties, grafieken, online banners en ander beeldmateriaal of monteer je korte video’s.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een relevante grafische, multimedia opleiding op MBO-niveau;
 • Beschikt over minimaal 1 jaar relevante (werk)ervaring; 
 • Heeft ervaring met Adobe-programma’s, waaronder Photoshop, Premiere en InDesign (onder windows);
 • Heeft aantoonbare affiniteit met fotografie; 
 • Heeft ervaring met het beschrijven en archiveren van beeld; 
 • Is creatief en initiatiefrijk; 
 • Kan goed zelfstandig werken, maar is ook een teamplayer.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een inspirerende en dynamische werkomgeving bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, een ruim opleidingsbeleid, een bijdrage in de collectieve zorgverzekering en een flexibele arbeids-voorwaardenregeling (Cafetariasysteem). De standplaats van de functie is Deventer. Kijk voor meer informatie over werken bij de GD op deze pagina

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je uit om uiterlijk 25 januari 2015 te solliciteren via dit formulier. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan de heer B. de Lange, hoofd Marketingsupport & Communicatie, tel. 0570-660413. Voor meer informatie over de GD verwijzen we je graag naar deze pagina

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details van deze vacature

 • Selecteren, beoordelen en bewerken van beeld voor o.a. onze website, bladen, flyers en powerpointpresentaties
 • Aanvoeren en archiveren van nieuw beeldmateriaal
 • Werken met Adobe-programma’s, waaronder Photoshop, Premiere en InDesign

Reageren voor 25 januari 2015

Solliciteer nu!

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.