Analist B

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Analist B

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dát is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren al bijna honderd jaar voor staan. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer is actief op de Nederlandse markt en heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro. Lees meer over de GD

De afdeling Microbiologie

Op de afdeling Microbiologie zijn 16 medewerkers werkzaam. In het diagnostisch lab microbiologie wordt (eventueel na isolatie) via kweek dan wel DNA-onderzoek (PCR) de aanwezigheid van allerlei virussen, bacteriën en parasieten aangetoond. Waar nodig volgt daarop identificatie en het bepalen van de gevoeligheid voor antibiotica. In verband met een interne verschuiving zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Analist B

40 uur

 

De functie

Als Analist B voer je (zo veel mogelijk) zelfstandig routinematige laboratoriumbepalingen uit volgens de standaardvoorschriften. De focus ligt voor deze vacature op PCR-werkzaamheden. Daarnaast voer je , onder begeleiding, niet-routinematige bepalingen en samenhangende werkzaamheden uit.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een afgeronde, relevante opleiding op MBO-niveau met een moleculaire biologische achtergrond (MLO of gelijkwaardig); 
 • Moet in teamverband, maar ook zelfstandig kunnen werken; 
 • Beschikt over goede contactuele eigenschappen; 
 • Beschikt over minimaal 1 jaar relevante (werk)ervaring.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een inspirerende en dynamische werkomgeving bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, een ruim opleidingsbeleid, een bijdrage in de collectieve zorgverzekering en een flexibele arbeids-voorwaardenregeling (Cafetariasysteem). De standplaats van de functie is Deventer. Lees meer over werken bij de GD

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je uit om uiterlijk 21 januari 2015 te solliciteren via

dit formulier

. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Thea von Bannisseht, afdelingshoofd, tel. 0570-660223. Kijk voor meer informatie over de GD op deze pagina


Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Details van deze vacature

 • Focus op PCR-werkzaamheden
 • Uitdagende functie
 • Zelfstandig én in teamverband kunnen werken

Reageren voor 21 januari 2015

  Solliciteer nu!

  Bekijk onze bedrijfsvideo

  Oude browser

  We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

  GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.