Ervaren Infrastructuurspecialist

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Ervaren Infrastructuurspecialist

De afdeling ICT bestaat uit ongeveer 40 medewerkers en is onderverdeeld in een afdeling ICT Productie en ICT Ontwikkeling. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen de GD. Op de afdeling ICT Productie zijn we op zoek naar een:


Ervaren Infrastructuurspecialist (m/v)

Profiel  van de functie

De uitdagingen voor deze vakspecialist worden de komende jaren afgeleid van het GD bedrijfsinformatieplan (BIP). Door de verdergaande digitalisering van de GD en haar omgeving nemen de beschikbaarheid- en performance eisen toe. Het BIP genereert diverse veranderingsprojecten voor de GD bedrijfsprocessen. Onvermijdelijk hebben deze gevolgen voor de infrastructuur omgeving. De komende jaren is er behoefte aan adequate monitoring van deze infrastructuur ten aanzien van de beschikbaarheid, performance en capaciteit. Als Infrastructuurspecialist overzie je de samenhang van alle infrastructurele componenten, controleer je hetgeen is opgeleverd op de gewenste technische werking en voorkom je fouten bij de oplevering van gewijzigde en/of nieuwe (ketens) van infrastructuren. Daarnaast lever je een essentiële bijdrage aan de veranderprojecten binnen de GD. Binnen deze functie ben je per toerbeurt geconsigneerd voor storingsdienst.

De ideale kandidaat

Wij zoeken een specialist met ruime werkervaring in het technisch beheer van een complexe keten van infrastructuren. Je bent bekend met het ontwerpen, vernieuwen en initiëren van verbeteringen, binnen de afgesproken referentiearchitectuur. Je bent in staat een sturende rol te vervullen in het behalen van de afdelingsdoelstellingen en bent kader stellend op het gebied van infrastructuur. Je hebt ervaring met het uitwerken van scenario’s  op het betreffende vakgebied..

Functie eisen

 • HBO+ of Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur Technische Informatica
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Visie op efficiënt en effectief beheer van infrastructuren.
 • Analytisch sterk
 • Toont ondernemerschap en is gericht op samenwerken
 • Beschikt over goede communicatieve eigenschappen, waaronder “Overtuigen en Beinvloeden”

Arbeidsvoorwaarden

De Gezondheidsdienst voor Dieren biedt een uitdagende baan in een open, professionele en collegiale werkomgeving. De GD biedt een prima salaris, passend bij de zwaarte van deze functie. De GD heeft een eigen CAO en heeft een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, resultaat afhankelijke beloning, flexibele werktijden, een royaal opleidingsbeleid en een werkgeversbijdrage zorgverzekering. Meer over de werken bij de GD

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je uit om voor 7 februari 2014 jouw motivatie en achtergrond per e-mail te sturen naar solliciteren@gddeventer.com. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Ton Derksen, telefoon 0570 - 660 625 of email t.derksen@gddeventer.com.

Assessment

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Afdeling: ICT Productie
 • HBO+ of Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur Technische Informatica 
 • < 5 jaar relevante werkervaring
Sluitingstermijn: 7 februari

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.