Analist A

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Analist A

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de

Gezondheidsdienst voor Dieren (GD)

al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.


De afdeling

De afdeling Histologie is verantwoordelijk voor de uitvoering van histologisch en immunohistochemisch onderzoek van het bij GD aangeboden materiaal. De afdeling bestaat uit  vier medewerkers verdeeld over verschillende functies. Op deze afdeling komen weefsels binnen afkomstig vanuit sectie. Deze weefsels worden verwerkt tot coupes middels verschillende kleuringen op aanvraag van de patholoog. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste:


Analist A (40 uur)

De functie

In deze functie neem je deel aan de taken volgens rooster. Daarnaast ondersteun je de afdeling als het gaat om kwaliteitsgerichte zaken. Je bent in staat om verbeteringen te signaleren en neemt hierin een pro-actieve rol aan.


De kerntaken van de functie zijn:

 • uitvoeren van routinematige laboratoriumbepalingen (uitsnijden, inbedden, snijden en kleuren, immunohistochemie) 
 • de ondersteuning van de ontwikkeling van nieuwe technieken in samenwerking met de R&D analist
 • je bent een goede “side-kick” voor de 1e analist
 • je neemt het voortouw in het bewaken en bevorderen van de kwaliteit, in afstemming met de 1e analist, de R&D analist en het afdelingshoofd

Onze ideale kandidaat:

 • heeft ruime en recente ervaring met histologie en immuunhistochemie
 • beschikt over HLO werk- en denkniveau en minimaal een MLO diploma histologie
 • kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren
 • is flexibel en stressbestendig
 • vindt het een uitdaging om speciale technieken te leren toepassen en te helpen ontwikkelen

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel, ben je enthousiast over deze functie en ben je benieuwd of GD bij jou past? Doe dan de CompanyMatch! Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie, curriculum vitae en eventueel de CompanyMatch uiterlijk 25 maart uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Albert Meijerink, afdelingshoofd, 0570-660109. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

Een assessment of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer nu!

Reageren voor 25 maart

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.