Accountmanager Feed

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Accountmanager Feed

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staat en aan werkt. GD is een innovatieve onderneming met een omzet van ongeveer 50 miljoen euro. Samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en bedrijfsleven werken circa 400 medewerkers dagelijks aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

GD heeft één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld. Hier worden per jaar ruim 4 miljoen lab bepalingen verricht. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten, wetenschappers en ICT-ers voor het uitvoeren van monitoring, praktijkgericht onderzoek en het ontwikkelen van programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Door deze unieke combinatie van laboratoriumdiagnostiek en diergezondheidsexpertise bieden wij met onze producten- en dienstenpakket gemak en rendement aan onze klanten. Onze kernwaarden zijn dan ook continue verbetering, doelgericht, betrouwbaar, slagvaardig en betrokken.

Goede voeding vormt de basis voor gezonde dieren. Bij voeding draait het niet alleen om het bereiken van een goede voederconversie of een optimaal product, maar ook om een goede gezondheid van het dier. Voeding en gezondheid zijn nauw met elkaar verweven. De hoeveelheid en de samenstelling van het rantsoen moeten voldoen aan de normen voor de onderhoudsbehoefte en de gewenste productie. GD werkt al diverse jaren als partner samen met de veevoederindustrie aan nieuwe projecten. GD voert gedegen onderzoeksprojecten uit op het gebied van darmgezondheid want een optimale darmgezondheid is essentieel voor een maximale productie. Al deze projecten leiden tot nieuwe kennis en inzichten die de diergezondheid en de productie ten goede komen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een:

 

Accountmanager Feed

De functie:

De accountmanager Feed acquireert projecten en verkoopt GD-producten en -kennis bij bedrijven, die actief zijn in de (inter)nationale voersector. Als gesprekspartner ben je een professional, die in staat is om op alle gewenste niveaus te communiceren en begrijpt wat de klant echt belangrijk vindt. Je weet de behoefte en wensen van je klant te vertalen naar passende oplossingen en zorgt voor optimale service en klanttevredenheid, waardoor je een lange termijn relatie borgt. De accountmanager rapporteert aan de sectormanager ‘International & Large Accounts’ en maakt onderdeel uit van een team accountmanagers. 

Resultaatgebieden:

 • Zelfstandig ontwikkelen en onderhouden van een (wereldwijd) netwerk met accounts in de voersector;
 • Ontwikkelen verkoopstrategie/marktplannen zodat deze optimaal inspeelt op de ontwikkelingen bij de toegewezen klanten;
 • Overdragen van product- en projectkennis;
 • Herkennen van kansen en mogelijkheden bij klanten en dit vertalen in (de ontwikkeling van) juiste producten en projecten;
 • Deelnemen aan nationale en internationale beurzen;
 • Bijdragen aan de sectordoelstellingen op tactisch en operationeel niveau.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een HBO+ werk- en denkniveau;
 • Beschikt over ervaring in de business to business sales;
 • Is ondernemend, commercieel en resultaatgericht;
 • Heeft een goede beheersing van ten minste de Engelse taal in woord en geschrift (kennis van Duits is een pre);
 • Heeft minimaal vijf jaar commerciële ervaring in een soort gelijke functie;
 • Is bereid tot/gewend aan reizen;
 • Beschikt over kennis van marktplannen/verkoopstrategieën;
 • Beschikt over een flinke dosis eigen initiatief;
 • Past in de cultuur van de GD: betrouwbaar en betrokken, doelgericht en daadkrachtig.

Wat bieden wij?

GD biedt een uitdagende baan met de vrijheid te ondernemen in een dynamische werkomgeving. GD biedt een uitstekend salaris passend bij de zwaarte van deze functie. GD heeft een eigen CAO en kent een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een prima pensioenregeling, flexibele werktijden in combinatie met 36 verlofdagen en ruime opleidingsmogelijkheden. De standplaats van de functie is Deventer. Lees meer over de GD als werkgever

Interesse

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je uit om vóór 10 augustus 2015 jouw motivatie en cv naar ons te sturen via het sollicitatieformulier. Heb je inhoudelijke vragen over de functie neem dan contact op met Jan-Willem de Vries, sectormanager International & Large Accounts, tel. 0570- 660172

Solliciteer nu

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer nu!

Reageren kan tot 10 augustus

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.