Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

 

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf; onze medewerkers zetten zich met passie in voor diergezondheid. Alles wat we doen richt zich er uiteindelijk op om diergezondheid te verbeteren en te borgen. Volgens medewerkers is de inhoud van hun functie interessant en is er voldoende vrijheid om in een prettige werksfeer zelfstandig invulling te geven aan het eigen werk. Ook is er veel ruimte om werk en privé te combineren. Bij GD hechten we veel waarde aan de persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers. Ben je resultaatgericht, slagvaardig en in staat om samen met anderen doelen te realiseren, dan sluit je goed aan bij de cultuur en ambitie van onze organisatie.

Lijkt het jou wat om bij GD aan de slag te gaan? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Staat er geen passende vacature bij? Stuur dan een open sollicitatie. Heb je vragen over werken bij GD, kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen of neem contact op per mail.

 

Onze vacatures

Expertisen en afdelingen

GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf met expertise in diergezondheid. We zijn actief in de volgende afdelingen:

Stage en afstuderen

Tijdens een (afstudeer)stage leer je hoe je jouw geleerde theorie in praktijk brengt; hiermee doe je relevante werkervaring op. Je ziet hoe het er op de werkvloer aan toegaat en je kunt het vakgebied eens in de praktijk ervaren.

Als kennisorganisatie hebben we geregeld interessante afstudeeropdrachten of stages. Bij GD geloven we in de kracht van delen. Kennisdeling brengt inzichten en ervaringen uit verschillende situaties samen, waardoor bij beide partijen nieuwe kennis ontstaat. Heb je interesse in een stage- of afstudeerplek bij GD? 

Meer over stage en afstuderen bij GD

Meer informatie en handige links

Lijkt het jou wat om bij GD aan de slag te gaan? Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Staat er geen passende vacature bij? Heb je nog een specifieke vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of reageer via een open sollicitatie. Je kunt ook contact met ons opnemen per mail. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.