Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid

GD en Vakblad Geitenhouderij organiseren dinsdag 11 december 2018 een cursus Opfok en Voeding voor de (melk)geitenhouderij.

Deze cursus is de basismodule voor de onderwerpen Opfok en Voeding en wordt gehouden bij GD in Deventer. De patholoog laat u onder andere zien hoe de voormagen van een lam en van een volwassen dier eruit zien. Wat verandert hieraan tijdens de groei? De capaciteit van de lebmaag heeft natuurlijk ook invloed op de hoeveelheid biest die je een lam kunt voeren. De pensontwikkeling is essentieel voor de productie van het volwassen dier. Kortom wat betekent het om een voormagenstelsel te hebben? Piet Vellema, dierenarts kleine herkauwers bij GD, neemt u hierin mee.

Uw bijdrage

De kosten voor deze basiscursus zijn 250 euro excl. btw.

Data en locatie

Dinsdag 11 december 2018, Gezondheidsdienst voor Dieren, Arnsbergstraat 7, Deventer

Programmatijden

De cursus duurt van 10:00 uur tot 14:30 uur (inclusief lunch).

Na het volgen van deze basismodule in december kunt u zich medio april 2019 verbreden en verdiepen middels de modules ‘opfok’ en/of ‘voeding’. Deze modules zullen regionaal worden aangeboden.

Aanmelden


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.