Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

CRA-VMP is beschikbaar binnen VeeOnline. Behalve de antibioticaregistratie kunt u hier uw labuitslagen per UBN terugvinden en de resultaten van de Antibiotica Benchmark voor uw praktijk. U kunt ook de aansturing van het pluimveeonderzoek binnen VeeOnline vinden en monsters digitaal insturen.

U kunt CRA-VMP op twee manieren benaderen:

Methode 1: CRA-VMP binnen VeeOnline

Dit is de handigste manier: Hiermee bent in niet alleen ingelogd in CRA-VMP, maar ook direct in VeeOnline. Voorwaarde is dan wel dat u Micorosoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari gebruikt (bij Safari dient u cookies te accepteren onder uw instellingenmenu). Binnen VeeOnline kunt u CRA-VMP terugvinden onder ‘Registratie’ en vervolgens ‘Pluimvee’.

Methode 2: CRA-VMP buiten VeeOnline

Als u alleen gebruik kunt maken van Internet Explorer, dan kunt u deze link gebruiken, maar dan zijn helaas de overige VeeOnline-functionaliteiten niet beschikbaar onder deze link. 

U kunt inloggen via de Z login van uw praktijk. Daarnaast dient u zich ook te hebben aangemeld bij GD voor DAP Contact. Heeft uw praktijk nog geen Z login, dan kunt u hier een Z login aanvragen. Aanmelden voor DAP Contact kan hier

De applicatie toont de bedrijven en de dierenartsen van uw praktijk, zoals ze bekend zijn bij GD. Wijzigingen kunt u doorgeven aan pluimveeplanning@gddiergezondheid.nl.

De getoonde gegevens over stallen zijn afkomstig van AVINED. Mocht daar iets niet kloppen, dan kunt u dit doorgeven aan kiprelatie@avined.nl.

Op de website van AVINED staat meer informatie over het antibioticabeleid en rapportages over het gebruik van antibiotica.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.