Voorop in bigvitaliteit

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Bigvitaliteit is voor iedere varkenshouder en dierenarts belangrijk: iedereen wil de bigoverleving op zijn bedrijf verbeteren. Door bigvitaliteit meetbaar te maken, geven we varkenshouders, dierenartsen en voeradviseurs inzicht om vervolgens de bigoverleving te verhogen. Zo loopt u voorop met een goede bigvitaliteit op uw bedrijf.

In de media

social media BIG

Onze experts worden geregeld geïnterviewd over ontwikkelingen op het gebied van bigvitaliteit, bijvoorbeeld voor vakbladen en online media. Daarnaast publiceren wij zelf ook online en offline artikelen over onze onderzoeken en methoden om bigoverleving te verhogen, bijvoorbeeld in het GD-magazine Varken. Deze artikelen vindt u terug in ons overzicht met het laatste BIG-nieuws.

Lees het laatste BIG-nieuws

Heb je een vraag?

Manon HoubenManon Houben is specialist op het gebied van bigvitaliteit, zoönoses en biosecurity. Wil je haar een vraag stellen? Neem dan gerust contact op.

Stel je vraag

Op de hoogte blijven van het laatste diergezondheidsnieuws?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid? Meld u dan aan voor nieuwsbrieven over diergezondheid en andere nieuwsberichten en alerts van Royal GD. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u een e-mail om uw aanmelding te bevestigen en kunt u aangeven welke informatie voor welke diersoort(en) u wilt ontvangen.

Ik meld me aan

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.