Nog tot 31 december een kalverdekje cadeau

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nog tot 31 december een kalverdekje cadeau

22-12-2020: 

Kalverdekjesactie 2020

Door via tankmelkonderzoek de diergezondheid van uw koeien te monitoren, kunt u problemen voor blijven. Gezond melkvee begint bij een goede start. Kalveren zijn pas vanaf 21 dagen na hun geboorte beter bestand tegen de kou. In de eerste levensweken hebben ze nog moeite om hun lichaamstemperatuur zelf te reguleren. Een lage buitentemperatuur kost energie. Een goede start is van groot belang voor de gezondheid, productiviteit en vruchtbaarheid in het verdere leven van een koe.

Wij ondersteunen u graag bij uw jongveeopfok. Daarom ontvangt u tot en met 31 december 2020 een gratis kalverdekje wanneer u één van onderstaande abonnementen bij ons afsluit: 

Let op, als u zich uiterlijk 28 december aanmeldt voor Mastitis Tankmelk en/of Neospora Tankmelk, dan heeft u in januari al de eerste uitslag.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.