Terugkijken: webinar ‘Vogelgriep in Nederland: update en biosecurity-tips’

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Terugkijken: webinar ‘Vogelgriep in Nederland: update en biosecurity-tips’

2-12-2020: 

GD en AVINED organiseerden op 1 december een webinar speciaal voor pluimveehouders, dierenartsen en andere erfbetreders. In Nederland is sinds oktober 2020 bij wilde vogels en bedrijven die commercieel pluimvee houden vogelgriep ontdekt. Bij de wilde vogels gaat het o.a. om het zeer besmettelijke type H5N8, bij de bedrijven gaat het om een variant van H5 maar is nog niet duidelijk welke. Het is dus van belang om uiterst hygiënisch te werken en direct en juist te handelen bij een verdenking.

Tijdens het webinar spraken Eric Hubers (AVINED), Nancy Beerens (WBVR), Teun Fabri, Marieke Augustijn en Anneke Feberwee (Royal GD) over vogelgriep en een goede bedrijfshygiëne. 

Webinar terugkijken

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.