Ophalen monster- en sectiemateriaal feestdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ophalen monster- en sectiemateriaal feestdagen

28-12-2020: 

Nox haalt op 24, 25, 31 december 2020 en 1 januari 2021 geen monstermateriaal op. U kunt monstermateriaal wel aanmelden via 0900-2020012 of de Innight App. Nox haalt de monsters dan de eerstvolgende nacht dat weer wordt gereden op.

Op 24 en 27 december rijdt de ophaaldienst voor sectiemateriaal de reguliere route en verrichten onze pathologen secties. Op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari is er geen reguliere ophaaldienst. Indien nodig kunt u gebruik maken van de consignatiedienst. We halen dan tegen het vaste spoedtarief de dieren op en bewaren ze gekoeld tot de eerstvolgende werkdag.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.