NIEUW: SG-Online nu ook als app beschikbaar

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

NIEUW: SG-Online nu ook als app beschikbaar

1-12-2020: 

Met de app is SG-Online nu overal beschikbaar! U kunt in de stal, in de wei of aan de keukentafel bijvoorbeeld uw lammeren snel en eenvoudig aanmelden bij RVO. Met SG-Online heeft u alle administratieve gegevens van uw schapen en geiten overzichtelijk bij elkaar. Een groot deel van de schapen- en geitenhouders maakt al gebruik van SG-Online

Bestaande SG-Online deelnemers kunnen de SG-Online app nu downloaden in de App Store of op Google Play en meld u aan met uw UBN en postcode. U kunt daarna een gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaken, waarmee u vanaf dan kunt inloggen in de SG-Online app.

Bent u nog geen deelnemer?

Meld u dan nu aan en ontvang een lammerfles bij uw aanmelding cadeau. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.