Klinische Avonden Paard 2021

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard 2021

17-12-2020: 

In 2021 bieden GD, PAVO en Virbac Nederland u een optimale digitale en interactieve ervaring door in een inspirerende omgeving, met hoogwaardige audiovisuele kwaliteit, de Klinische Avonden Paard op een professionele manier te organiseren op dinsdag 9 (Live) en 10 februari (Semi-live) 2021. De inhoud van deze online kennisavond kunt u direct toepassen in uw praktijk! 

U wilt de KAP toch zeker niet missen?

Programma:
19.00 uur: Ontvangst met welkomstwoord cluster paard van de KNMvD

19.10 uur: Actuele ontwikkelingen, wat moet de eerstelijns practicus weten over huidtumoren? door Mw. dr. Jos Ensink, Dipl. ECVS, Universiteit Utrecht, Departement Gezondheidszorg Paard

20.00 uur: Pauze

20.05 uur: Online marketing, wat kan u eenvoudig & direct toepassen t.b.v. uw praktijk? door Mw. Msc. Annika Rettig, marketing consultant & NIMA certified lecturer

20.55 uur: Pauze

21.00 uur: De hoogdrachtige merrie; wat zijn de risico’s & complicaties waar je rekening mee moet houden? door Mw. drs. Merel Dierks, dierenkliniek Dennenoord

22.00 uur - Sluiting avond

Hoe gaat deze avond er praktisch uitzien?
Wat heeft u nodig? alleen maar uw computer om te kunnen inloggen voor deze nascholing. De Klinische Avonden Paard 2021 zal gebruik maken van de innovatieve online event app YELLENGE. Deze werkt als smeerolie voor de interactie gedurende de nascholing. Een team van professionals waarborgt de audiovisuele kwaliteit van de nascholing. Zo zal er tijdens de presentaties de mogelijkheid zijn om real-time feedback te geven of vragen te stellen aan de spreker via de chat functie of de app. Er ontstaat interactie doordat iedere deelnemer actief betrokken wordt bij het onderwerp van de spreker. Het stellen van vragen, het beantwoorden van een stelling of het bijdragen aan een poll: YELLENGE zorgt ervoor dat iedere bezoeker een deelnemer wordt!

Kosten voor deelname zijn € 55,00 per persoon. Voor de Klinische Avonden Paard zijn er formele accreditatie punten aangevraagd bij PE veterinair en CPD.

Het PE-Veterinair vraagt dierenartsen om het UDN in te vullen en het CPD vraagt u om uw CIBG nummer in te vullen zodat de persoonlijke accreditatiepunten toegekend kunnen worden. U bent voor de juiste toekenning zelf verantwoordelijk. U vindt uw UDN op www.knmvd.nl en uw CIBG nummer op www.diergeneeskunderegister.nl.

Uitsluitend dierenartsen kunnen deelnemen aan de Klinische Avonden Paard

Aanmelden

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.