Aanpassing poster middelengebruik

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Aanpassing poster middelengebruik

16-12-2020: 

Bij de vorige GD Herkauwer, van november 2020, was een poster bijgesloten welke bedoeld is om snel te checken of het gebruik van een middel op een melkveebedrijf is toegestaan. Inmiddels is de regelgeving rondom het gebruik van homeopathische middelen aangepast. Vanaf 6 oktober 2020 mogen alleen homeopathische middelen gebruikt worden waarvoor een handelsvergunning is verleend. Deze middelen zijn te herkennen aan een registratienummer (REGNL H nummer) en staan vermeld in de diergeneesmiddeleninformatiebank van het CBG. Daarom hebben wij de poster aangepast naar de nieuwe regelgeving. De aangepaste poster is te vinden op de site van GD. U kunt deze poster printen en ophangen in uw medicijnkast, zodat u de meest actuele informatie bij de hand heeft.

Mag ik dit middel gebruiken?

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.