Altijd en overal je hobbydieren beheren met de Anymal-app

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Altijd en overal je hobbydieren beheren met de Anymal-app

13-11-2020: 

Vanaf 1 november is de Anymal-app voor hobbydieren gratis beschikbaar. Thuis, onderweg of bij de dierenarts? Met Anymal heeft u altijd en overal alle gegevens van uw hobbydieren bij de hand. U voert een geboorte, vaccinatie of behandeling snel en gemakkelijk in. Zo is de administratie altijd up-to-date en goed terug te vinden.

Anymal is de vervanger van de succesvolle SchaAPP-app. Sinds de lancering van deze app twee jaar geleden zijn ruim 4.000 houders actief met hun ruim 20.000 dieren. In samenwerking met de gebruikersgroepen is de app verbeterd. Bestaande gebruikers gaan geruisloos over naar Anymal en kunnen voortaan alle diersoorten beheren, zoals paarden, varkens, geiten, schapen, kippen, honden, katten en konijnen.
Door overzichtelijke icoontjes is de app is snel en makkelijk te gebruiken. U registreert de dieren, fotografeert ze en legt eenvoudig gebeurtenissen vast. Zo heeft u altijd en overal een praktisch overzicht bij de hand. In de tijdlijn staan alle toekomstige en al plaatsgevonden gebeurtenissen eenvoudig weergegeven. Door het instellen van reminders weet u altijd wanneer het tijd is voor de dierenarts, een behandeling of vaccinatie.

Start-up met ambitie

Anymal is ook de naam van een nieuw en onafhankelijk bedrijf dat als missie heeft om de diergezondheid en het dierenwelzijn van hobbydieren wereldwijd inzichtelijk te maken. Een start-up met de ambitie om samen met partners ’s werelds best beoordeelde app voor houders van hobbydieren te worden. Door de steun van Royal GD, het moederbedrijf van Anymal, en andere partners als MSD Animal Health, Eisma Media, Audevard en Covetrus, is de app gratis beschikbaar voor alle houders.

Anymal is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Ga naar www.any-mal.com voor de downloadlink en meer informatie over de app en Anymal B.V.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.