Webinar: Scrapie-genotypering voor geiten

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar: Scrapie-genotypering voor geiten

20-10-2020: 

Afgelopen juli is de Europese regelgeving op het gebied van scrapie gewijzigd. Naast schapen kunnen nu ook geiten op basis van genotypering een scrapiestatus krijgen. Dit betekent sneller en accurater handelen en een mooie kans om aan de groeiende vraag naar dieren voor export te kunnen voldoen. Maar wat kunt u precies met deze test en hoe kunt u deze slim en strategisch inzetten? GD organiseert op woensdag 28 oktober van 12.30 tot 13.30 uur een webinar over scrapie genotypering. Daarin krijgt u meer uitleg over de achtergrond van deze test. Meld u nu aan en ontdek wat dit voor uw bedrijf kan betekenen.

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.