Marieke Augustijn nieuwe manager afdeling pluimvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Marieke Augustijn nieuwe manager afdeling pluimvee

13-10-2020: 

Drs. Marieke Augustijn is benoemd tot nieuwe manager van de afdeling pluimvee van Royal GD. Zij volgt per 1 oktober Ruth Bouwstra op.

Marieke ging na haar afstuderen in 1997 aan de slag als praktiserend dierenarts bij verschillende praktijken. In 2002 maakte ze de overstap naar de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, waar ze werkte in het onderwijs, onderzoek en de begeleiding van bedrijven in de buitenpraktijk. Ze rondde in die periode haar opleiding tot specialist gezondheidszorg varken af. Als beleidsmedewerker diergezondheid werkte ze vervolgens bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid. Ze was in die functie betrokken bij dierziektepreventie en -bestrijding en monitoringsprogramma’s voor landbouwhuisdieren.

Marieke Augustijn

In 2018 was Marieke toe aan een nieuwe uitdaging en kwam bij GD werken als business manager overheid en Monitoring Deze functie blijft ze naar verwachting nog tot begin 2021 vervullen. Nu zet ze een nieuwe stap als manager van de afdeling pluimvee. Marieke kijkt hiernaar uit. “Diergezondheid loopt als een rode draad door mijn werkzame leven. De Nederlandse pluimveesector heeft veel bereikt op dit gebied en kent een hoge gezondheidsstatus. Maar ook in deze sector verschijnen continue nieuwe kansen en uitdagingen. Ik kijk ernaar uit om hier mijn steentje aan bij te dragen, samen met de pluimveehouders en -dierenartsen.”

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.