Webinar dierenartsen 'Planmatig werken op het melkveebedrijf'

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar dierenartsen 'Planmatig werken op het melkveebedrijf'

21-8-2020: 

Veel veehouders hebben hun bedrijf de afgelopen decennia sterk laten groeien, door zelf indrukwekkend hard te werken. Het is daarom belangrijk om zich nu te richten op slim werken in plaats van op hard werken. De verbetering voor de veehouder zit ‘m in: gestructureerd, planmatig werken en aan de slag gaan met concrete taken en opdrachten voor zichzelf en medewerkers. Als dierenarts kunt u een waardevolle rol vervullen.

Gestructureerd planmatig werken vergt een leer- en ontwikkelproces. Het kost in het begin energie, maar de beloning is groot. Al snel krijgt de veehouder rust in zijn hoofd en het gevoel dat hij ‘in control’ is. Ga voor meer informatie naar www.arbeidenmelken.nl

Meer weten? Dan is het gratis webinar ‘Planmatig werken op het melkveebedrijf’ iets voor u! Het vindt plaats op donderdag 17 september van 13.00-14.00 uur.

Aanmelden

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.