Uitslag Worminfecties Tankmelk vernieuwd

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uitslag Worminfecties Tankmelk vernieuwd

24-7-2020: 

De uitslag van Worminfecties Tankmelk is aangepast. Op de eerstvolgende uitslag ziet u op de eerste pagina in één oogopslag via het dashboard of uw uitslag aanleiding geeft tot verdere actie. In augustus versturen we de uitslag van het longwormonderzoek, in oktober/november die van longworm, maagdarmwormen én leverbot samen. 

Per wormsoort ziet u in één oogopslag de waarde van uw uitslag. Staat de wijzer in het groene vlak, dan zijn er voor de betreffende worm geen antistoffen aangetoond en is de uitslag dus goed. Zijn er weinig antistoffen aangetoond, dan staat de wijzer in het oranje vlak (attentie). Zijn er (zeer) veel antistoffen aangetoond, dan staat de wijzer in rood en is snel actie nodig. 

uitslag wormen

Onder het dashboard vindt u het advies dat bij de uitslag(en) hoort en leest u of en welke actie nodig is. Natuurlijk sturen we de laboratoriumuitslag zelf ook nog mee. Met deze verbetering hopen we u in één overzicht duidelijk te laten zien wanneer bijsturen verstandig is.

Worminfecties Tankmelk

Met Worminfecties Tankmelk wordt uw tankmelk jaarlijks twee keer onderzocht op antistoffen tegen longworm en één keer op antistoffen tegen maagdarmwormen en leverbot. De uitslag vertelt u of er sprake is van een besmetting én in welke mate. Eind oktober (einde weideseizoen) krijgt u een duidelijk overzicht van de wormstatus op uw bedrijf.

Meldt u zich vóór 30 juli 2020 aan voor Worminfecties Tankmelk, dan krijgt u alle vier de onderzoeken van 2020 voor nog geen 33 euro (exclusief btw). U ontvangt in augustus al de eerste uitslag!

Meer informatie

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.