Jaarverslag monitoring in nieuw jasje

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Jaarverslag monitoring in nieuw jasje

10-7-2020: 

Via het jaarverslag geven wij u graag terug wat we aan trends en bijzonderheden op het gebied van diergezondheid hebben gesignaleerd. Dit jaar hebben we ons jaarverslag in een ander jasje gestoken. Per sector wordt aan de hand van een tijdlijn beknopt weergegeven wat 2019 zoal typeerde en een aantal casussen wordt uitgelicht. In interviews wordt ingegaan op de verscheidenheid aan samenwerkingen, en tot slot krijgen GD’ers achter de monitoring een gezicht in een ‘smoelenboek’.

Bekijk hier het jaarverslag digitaal en via linkjes in de tekst kunt u, daar waar u dat wenst, dieper de inhoud induiken.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.