Insleeprisico vogelgriep verkleinen: inventarisatie maatregelen uitloop

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Insleeprisico vogelgriep verkleinen: inventarisatie maatregelen uitloop

15-7-2020: 

In opdracht van het ministerie van LNV voerde GD een inventarisatie uit naar de effectiviteit van maatregelen om wilde watervogels te weren van de uitloop en de omgeving rond het pluimveebedrijf. Het resultaat is een overzicht van maatregelen in en aan de uitloop voor commerciële pluimveebedrijven. Deze zijn vertaald naar tips over de inrichting van de uitloop en werkzame maatregelen om de insleep van vogelgriep te verkleinen. De inventarisatie maakt onderdeel uit van de ‘Roadmap strategische aanpak vogelgriep’. Lees verder op de website van AVINED

Lees meer over vogelgriep

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.