Haal eruit wat erin zit met uw eigen benchmark

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Haal eruit wat erin zit met uw eigen benchmark

27-7-2020: 

Bent u benieuwd hoe de varkensgezondheid is op uw bedrijf in verhouding tot Nederland? En wat u hiermee kan? Varkensdierenarts Theo Geudeke van GD vertelt u hier graag meer over. “Dierenartsen vullen sinds 2015 iedere maand na het bezoek op uw bedrijf een vragenlijst in voor de Online Monitor. Deze vragen gaan over de gezondheid van uw varkens op dat moment. Hebben de gespeende biggen last van diarree? Of hoesten de vleesvarkens? Dan vult uw dierenarts dat in. Door het jarenlang verzamelen van deze gegevens kan GD, uitvoerder van de Online Monitor, u nu een maandelijkse rapportage aanbieden."

Lees verder

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.