Webinar: Zomerlongontsteking bij lammeren

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar: Zomerlongontsteking bij lammeren

9-6-2020: 

Op maandag 22 juni kunt u vanaf 20:30 uur live kijken naar een gratis webinar over zomerlongontsteking (pasteurellose) bij lammeren. Dit webinar georganiseerd door GD en Het Schaap is interactief: u kunt dus tijdens de live uitzending uw eigen vragen stellen.

Zomerlongontsteking bij lammeren is het onderwerp: u leert alles over de verschijnselen, de oorzaken, de diagnose, de behandeling en uiteraard de preventie van deze schapenziekte.

Piet Vellema, dierenarts bij GD, is gespecialiseerd in kleine herkauwers. Hij deelt zijn kennis over zomerlongontsteking met u. Uw gastheer tijdens het webinar is Jacques Engelen, adjunct-hoofdredacteur van vakblad Het Schaap. Hij stelt vragen en zorgt dat ook uw vragen aan Piet Vellema worden voorgelegd.

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door MSD Animal Health.

Deelname aan dit webinar is gratis. Meld u meteen aan dan krijgt u een link om dit webinar te kunnen volgen!

Aanmelden webinair zomerlongontsteking


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.