Webinar: Mastitispreventie in relatie tot voer en ligboxhygiëne

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar: Mastitispreventie in relatie tot voer en ligboxhygiëne

10-6-2020: 

De zomerperiode is een tijd met extra uitdagingen voor u en uw melkvee. Vaak zien we een toename van het aantal mastitisgevallen en een verhoging van het tankcelgetal. Met name omgevingsgebonden mastitisverwekkers kunnen zich door het warme weer makkelijker handhaven en zich bovendien razendsnel vermenigvuldigen. Gelukkig kunt u zelf veel doen om deze periode goed door te komen.

In een webinar vertellen deskundigen Sabine Tijs (GD) en Wilco de Crom (MS Schippers) over het verlagen van de infectiedruk in de ligbox en aan het voerhek en wat u daarbij zelf kunt doen. De webinar wordt gehouden op vrijdag 19 juni van 13.00 tot 13.30 uur, deelname is kosteloos. U kunt via de chat vragen stellen aan de deskundigen.

We hopen u dan te mogen verwelkomen!

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.