GD Academy: cursusaanbod najaar bekend

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD Academy: cursusaanbod najaar bekend

8-6-2020: 

GD Academy biedt trainingen over diergezondheid en dierziekten voor dierhouders, dierenartsen en paraveterinairen, farmaceutische bedrijven, de diervoederindustrie en overheden. Onze programma's bestaan uit trainingen gericht op rundvee, varkens, paard, pluimvee en kleine herkauwers zoals schapen en geiten. Onze diergezondheidsexperts bespreken actuele onderwerpen en problemen en begeleiden u bij het vertalen van de theorie naar de praktijk, zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen.

Schrijft u zich nu in met een collega, dan ontvangen zowel u als uw collega 25 procent korting. 

De cursussen worden gegeven op onze locatie in Deventer. Uiteraard staat de gezondheid van onze deelnemers en medewerkers voorop. We houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en we nemen de RIVM-richtlijnen in acht.

Bekijk hier ons cursusaanbod voor het najaar. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.