Kennismiddag REO

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

10-3-2020: 

De afdeling pluimvee van Royal GD geeft 2 april een webinar voor pluimveehouders, -dierenartsen en voorlichters over kreupelheid door REO. Diverse experts praten u bij over de stand van zaken in binnen- en buitenland, de uitkomsten van praktijkonderzoek en preventiemaatregelen.

Het reovirus kan, met name bij vleeskuikens of opfokdieren, verschillende ziektebeelden veroorzaken. De meest bekende is peesschedeontsteking. De gevolgen van deze infectie kunnen groot zijn. Vanaf 2011 neemt het aantal inzendingen naar GD toe van vleespluimvee met peesschedeontsteking door een reovirus. Dit is een wereldwijde trend.

Wij hebben naar aanleiding hiervan de nodige onderzoeken opgezet naar de herkomst van de infecties en de rol van de reovirusstatus van moederdieren in de problematiek. Graag delen wij met u de resultaten van deze onderzoeken.

Meer informatie over REO vindt u op onze dierziektepagina.

Aanmelden voor het webinar

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.