Uitslag Klauwgezondheid Tankmelk vernieuwd

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uitslag Klauwgezondheid Tankmelk vernieuwd

4-3-2020: 

De uitslag van Klauwgezondheid Tankmelk is aangepast. Op de eerstvolgende uitslag, die de komende week verstuurd wordt,  ziet u op de eerste pagina in één oogopslag via het dashboard of uw uitslag aanleiding geeft tot verdere actie. De waarde “attentie” (oranje) geeft aan alert te blijven op mogelijke veranderingen in de actuele voorziening van biotine, zink en mangaan bij uw melkvee en de infectiedruk op uw bedrijf. Wanneer uw uitslag direct aanleiding geeft tot het nemen van (management)maatregelen wordt de waarde “actie” (rood) weergegeven. 

uitslag klauwen

Op de tweede pagina vindt u de resultaten voor uw bedrijf, het advies dat hierbij hoort en uw resultaten ten opzichte van het gemiddelde van alle deelnemers. Met deze verbetering hopen we in één overzicht duidelijk weer te geven wanneer bijsturen verstandig is. 

Klauwgezondheid Tankmelk

Met Klauwgezondheid Tankmelk wordt uw tankmelk vier keer per jaar automatisch onderzocht op biotine, zink en mangaan. Daarnaast krijgt u inzicht in infectiedruk van Mortellaro. Door gericht actie te ondernemen werkt u aan gezonde en sterke klauwen. Meer informatie


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.