Sjaak de Wit aanvaardt ambt als hoogleraar

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Sjaak de Wit aanvaardt ambt als hoogleraar

13-3-2020: 

In een volle Aula van het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht heeft Sjaak de Wit officieel zijn ambt aanvaard als hoogleraar in de faculteit Diergeneeskunde, op het vakgebied van 'Integral Poultry Health'. Sjaak is tevens werkzaam als pluimveedierenarts en senior onderzoeker bij Royal GD en hield zijn oratie, getiteld 'Zonder kippenvel geen eieren', op maandag 9 maart.

Sjaak de Wit bekleedt de functie van hoogleraar sinds 1 juli 2019 en doet veel toegepast wetenschappelijk onderzoek waar pluimveedierenartsen zowel nationaal als internationaal vaak direct mee aan de slag kunnen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.