GD dienstverlening blijft beschikbaar

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD dienstverlening blijft beschikbaar

16-3-2020: 

In Nederland, maar ook wereldwijd, worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen die Nederland neemt in de aanpak van het coronavirus COVID-19 hebben veel impact op bedrijven. Ook voor GD betekenen de maatregelen dat medewerkers waar mogelijk vanuit huis werken en streven we ernaar de dienstverlening aan onze klanten zo volledig mogelijk beschikbaar te houden.

De Veekijker-telefoon en de klantenservice zijn gewoon bereikbaar. Op dit moment lukt het goed om voldoende adviseurs beschikbaar te houden voor vragen van dierhouders en dierenartsen. De diergezondheidsprogramma’s worden op dit moment niet aangepast en blijven voor alle dierziekten gewoon doorlopen.

In het GD laboratorium gaat het onderzoek van ingestuurde monsters gewoon door. Ook het insturen van dode dieren voor pathologisch onderzoek blijft normaal mogelijk.

De komende periode blijven we ons inzetten om de continuïteit van onze dienstverlening aan dierhouders en dierenartsen te blijven garanderen. Het is in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat de doorlooptijd niet wordt gehaald of dat de wachttijden aan de telefoon op kunnen lopen. We vragen uw begrip voor deze situatie.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u algemene vragen of vragen over programma’s die niet dringend zijn, stuur dan een e-mail met uw contactgegevens (telefoonnummer, UBN of DAP-nummer) naar info@gddiergezondheid.nl. Heeft u vragen over diergezondheid en het insturen van monsters of kadavers neem dan contact op met de klantenservice via 0900 1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.