GD genomineerd voor ‘Fitste bedrijf van Deventer 2019’

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD genomineerd voor ‘Fitste bedrijf van Deventer 2019’

10-3-2020: 

Het afgelopen jaar was bijzonder voor GD. We vierden ons 100-jarig bestaan, kregen bezoek van Koning Willem-Alexander en mochten onze naam veranderen in Royal GD. Daarnaast openden we onze deuren voor klanten, om samen met ons dit jubileum te vieren en organiseerden we ‘Beestenboel op de Brink’ voor de inwoners van Deventer. En er gebeurde nog meer: fanatieke GD-medewerkers streden het hele jaar door voor de titel: ‘Fitste bedrijf van Deventer’.

De personeelsvereniging organiseerde het hele jaar sportieve activiteiten. Zo werd er gevolleybald, gefietst, gezwommen, was er een kennisquiz en waren er workshops over voeding en bewegen. Honderd medewerkers deden mee met de IJsselloop en we waren met twaalf teams vertegenwoordigd op de bedrijfsbattledag, waar we het opnamen tegen andere Deventer-bedrijven. Iedere sport-, beweeg- of gezonde leefstijlactiviteit leverde punten op voor de competitie, die was georganiseerd door Sportbedrijf Deventer. 

Deventer Sportverkiezing

Al onze inspanningen bleven niet onopgemerkt en leverde een nominatie op voor de titel 'Fitste bedrijf van Deventer 2019'. Andere kanshebbers voor deze titel zijn Salland Zorgverzekeringen en WoltersBV Vastgoed. De winnaar wordt vrijdagavond 13 maart bekendgemaakt tijdens de Deventer Sportverkiezing. Tijdens deze avond, gepresenteerd door NOS-commentator Maarten Tip, worden ook sporters uit Deventer gehuldigd die een bijzondere prestatie hebben neergezet in het afgelopen sportseizoen. 

ijsselloop

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.