Sensordiagnostiek in de opfokstal

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Sensordiagnostiek in de opfokstal

23-1-2020:  Bent u ook nieuwsgierig naar mogelijkheden om uw lammeropfok te verbeteren? Binnenkort start GD met een project waarin dataverzameling en sensordiagnostiek tijdens de opfokperiode centraal staan. Daarvoor zijn we op zoek naar gemotiveerde geitenhouders die met ons mee willen denken. 

Jonge dieren zijn de komende jaren een belangrijk aandachtspunt binnen de geitensector, waar met name gestreefd wordt naar een zo hoog mogelijk welzijnsniveau van lammeren. Tijdens dit project gaat GD verder in op de meetbaarheid van verschillende factoren die een belangrijke rol spelen tijdens lammeropfok. Het project zal plaatsvinden in de periode van februari tot en met december 2020. Voor dit project is GD op zoek naar input van aantal geitenhouders die hun bedrijf hiervoor beschikbaar willen stellen. Bent u ook benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om meer inzicht te krijgen in de lammeropfok, bereid om data uit te wisselen met GD en om een paar bijeenkomsten bij te wonen? Laat het weten door een mail te sturen aan projectleider Tara de Haan (t.d.haan@gddiergezondheid.nl) en vermeld hierbij uw UBN en telefoonnummer. Er is ruimte voor een beperkt aantal participerende bedrijven.
 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.