Dierenartsensessie Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Dierenartsensessie Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

15-1-2020: 

De strategie van de dierenarts: overtuig jij je klant?

De dierenartsensessie, die GD traditiegetrouw voorafgaand aan het symposium Hogere Varkensgezondheid organiseert, gaat dit jaar over de visie en de strategie van de dierenarts. We brengen deze ochtend kennis, praktijk en psychologie samen en presenteren dit vanuit ervaring en onderzoek. Wij kijken uit naar je komst!

Op dinsdag 28 januari 2020 organiseren PIC Nederland, Coppens Diervoeding en Boerderij, in het Evoluon te Eindhoven, voor de veertiende keer het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid. Het thema van deze editie is: Economie en Gezondheid.

Aansluitend aan de GD-ochtendsessie heb je toegang tot het middagprogramma van het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid.

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.