Kennisavonden schaap 2020

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kennisavonden schaap 2020

5-12-2019:  GD organiseert samen met Vakblad Het Schaap en LTO Nederland in januari vier kennisavonden voor schapenhouders.

De onderwerpen op deze avonden zijn actueel: de rode lebmaagworm, lastige verlossingen en ectoparasieten met nadruk op de teek. Sprekers zijn specialisten op het gebied van schapengezondheidszorg: Piet Vellema, René van den Brom, Karianne Lievaart-Peterson, Eveline Dijkstra, Sander Prins en Mark van der Heijden.

De avonden vinden plaats op 14 januari (Deventer), 16 januari (Breukelen), 21 januari (Oirschot) en 23 januari (Gorredijk). LTO-leden, abonnees van Het Schaap, GD-klanten en klantpashouders van Welkoop krijgen korting op deelname.

Inschrijven voor deelname is vanaf nu mogelijk. De zalen hebben een maximale capaciteit. Als die is bereikt wordt de inschrijving voor de betreffende locatie gesloten.

De organisatie van deze kennisavonden wordt ondersteund door Hipra, Welkoop en de Universitaire Landbouwhuisdierenpraktijk Harmelen.

 

Inschrijven voor de kennisavonden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.