Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Facturen en uitslagen vanaf 2020 digitaal

21-11-2019: 

 

GD wil haar dienstverlening verder digitaliseren en zo minder post versturen. Daarom willen wij vanaf 1 januari 2020 uitslagen en facturen zoveel mogelijk digitaal versturen. U krijgt zo minder post in de brievenbus en heeft uw actuele facturen en uitslagen altijd direct bij de hand. U ontvangt uitslagen en facturen als PDF per e-mail en de uitslagen kunt u ook inzien op VeeOnline. Wilt u deze post juist wél op papier blijven ontvangen? Dat is mogelijk. Voor het toesturen van een factuur of uitslag per post brengen we u per 1 januari 2020 een toeslag in rekening van 2,50 euro per factuur. Wilt u voortaan uw uitslagen en facturen digitaal ontvangen en kosten besparen? U past uw gegevens en voorkeuren eenvoudig aan via onze website.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.