Facturen en uitslagen vanaf 2020 digitaal

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Facturen en uitslagen vanaf 2020 digitaal

21-11-2019: 

 

GD wil haar dienstverlening verder digitaliseren en zo minder post versturen. Daarom willen wij vanaf 1 januari 2020 uitslagen en facturen zoveel mogelijk digitaal versturen. U krijgt zo minder post in de brievenbus en heeft uw actuele facturen en uitslagen altijd direct bij de hand. U ontvangt uitslagen en facturen als PDF per e-mail en de uitslagen kunt u ook inzien op VeeOnline. Wilt u deze post juist wél op papier blijven ontvangen? Dat is mogelijk. Voor het toesturen van een factuur of uitslag per post brengen we u per 1 januari 2020 een toeslag in rekening van 2,50 euro per factuur. Wilt u voortaan uw uitslagen en facturen digitaal ontvangen en kosten besparen? U past uw gegevens en voorkeuren eenvoudig aan via onze website.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.