Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw e-mailadres? Geef het ons door!

29-10-2019: 

Op steeds meer plekken in het buitengebied wordt glasvezel aangelegd. Voor veel veehouders betekent dit dat ze een nieuw e-mailadres krijgen. Omdat steeds meer veehouders aangeven onze communicatie digitaal te willen ontvangen is het van belang dat wij uw juiste e-mailadres hebben.

U kunt deze controleren op www.veeonline.nl: op het homescherm onder het kopje 'mijn bedrijf' staan uw contactgegevens. Wilt u het ons laten weten als wij uw e-mailadres moeten aanpassen? Dit kan per e-mail, onder vermelding van uw relatienummer of UBN, naar brbs@gddiergezondheid.nl. U kunt ook bellen met onze afdeling Klantcontact op 0900-1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.