Nieuw e-mailadres? Geef het ons door!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw e-mailadres? Geef het ons door!

29-10-2019: 

Op steeds meer plekken in het buitengebied wordt glasvezel aangelegd. Voor veel veehouders betekent dit dat ze een nieuw e-mailadres krijgen. Omdat steeds meer veehouders aangeven onze communicatie digitaal te willen ontvangen is het van belang dat wij uw juiste e-mailadres hebben.

U kunt deze controleren op www.veeonline.nl: op het homescherm onder het kopje 'mijn bedrijf' staan uw contactgegevens. Wilt u het ons laten weten als wij uw e-mailadres moeten aanpassen? Dit kan per e-mail, onder vermelding van uw relatienummer of UBN, naar brbs@gddiergezondheid.nl. U kunt ook bellen met onze afdeling Klantcontact op 0900-1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.