EBC-congres, 11-13 september 2019

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

EBC-congres, 11-13 september 2019

9-9-2019: 

De zuivelindustrie en veterinaire beroep veranderen snel. Rundveedierenartsen moeten – uiteraard - op de hoogte te blijven van technische ontwikkelingen in hun vakgebied. De wetenschap slaapt immers nooit, en zowel de academische wereld als de industrie komen met nieuwe ontwikkelingen. Bovendien hebben mensen in het veld hun eigen ervaringen. Deze zullen allemaal worden gedeeld tijdens de veterinaire technische sessies van het European Bovine Congress 2019 (EBC2019).

Afgezien van technische ontwikkelingen, verandert de omgeving waarin de dierenarts werkt. Het aantal melkveebedrijven neemt af, maar hun omvang groeit. Boeren en samenleving worden veeleisender, nieuwe technologieën nemen de wereld over en de structuur van veterinaire praktijken verandert net zoals de dierenartsen zelf. Deze ontwikkelingen zullen de rol en het soort werk van rundveedierenartsen snel doen veranderen.

Tijdens EBC2019 besteden we hier aandacht aan tijdens de ‘strategische sessies’. Over verschillende actuele 'strategische' onderwerpen, zoals praktijkeigendom, mental health en de opleiding van rundveedierenartsen, presenteren vier prominente internationale keynote-sprekers hun visie, die vervolgens met het publiek zal worden bediscussieerd. Het volledige programma kunt u online vinden. 
 
Wanneer: 11-13 september 2019

Waar: Congrescentrum 1931   Oude Engelenseweg 1, ’s-Hertogenbosch

Wie: 450+ dierenartsen, academici, farmaceuten en andere geïnteresseerden uit 25 verschillende landen hebben zich inmiddels aangemeld.

Interesse? Als pers bent u van harte welkom als u zich van tevoren aanmeld per email: programme@ebc2019.nl

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.