Voorkom een dip in de vruchtbaarheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Voorkom een dip in de vruchtbaarheid

15-8-2019: 

In de resultaten van de Mineralencheck zien we duidelijk dat mineralenvoorziening in de zomerperioden lager is. Beperk het aantal terugkomers, koeien met slechte tocht expressie of koeien die niet drachtig worden met een optimale mineralenvoorziening.

Als u weet hoeveel mineralen uw dieren binnenkrijgen kunt u gericht bijsturen en zo de kans op een vruchtbaarheidsdip verkleinen. Dit inzicht kan de mineralencheck u geven.

Op warme dagen vreten koeien vaak minder. Dit kan effect op de weerstand en gezondheid van de koeien hebben. En uit zich vaak in meer mastitis, slechter drachtig worden of veel klauwproblemen in het najaar.

Voor gezonde en vitale koeien is een optimale mineralenvoorziening cruciaal. Hoe houden jullie de mineralenvoorziening op orde tijdens warme periode? Lees hier meer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.