Jubilerend GD verandert naam in Royal GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Jubilerend GD verandert naam in Royal GD

23-7-2019: 

Voor GD is 2019 een bijzonder jaar dat in het teken staat van het 100-jarig jubileum. In mei was Koning Willem-Alexander aanwezig bij de jubileumviering met medewerkers. “Een hele bijzondere dag waar alle GD-ers met heel veel plezier op terug kijken”, aldus algemeen directeur Ynte Schukken. Tijdens het bezoek was er aandacht voor het moderne veterinaire laboratorium en het doorgeven van kennis over diergezondheid, veterinaire diagnostiek en laboratoriumonderzoek op internationaal niveau.

De dag na het bezoek van de Koning ontving de directie van GD uit handen van Ron Kӧnig, de burgemeester van Deventer, het predicaat Koninklijk. ''Opnieuw een hele bijzonder dag en een hele grote eer”, aldus Schukken. “De afgelopen honderd jaar hebben we samen veel bereikt op het gebied van diergezondheid en dierwelzijn. En samen willen we in de toekomst nog veel meer bereiken. 'Voorop in diergezondheid', dát is onze ambitie.” GD wil het predicaat met gepaste trots dragen, daarom is de Koninklijke kroon aan het logo toegevoegd en verandert de handelsnaam naar Royal GD. “GD blijft verder gewoon GD en blijft zich, samen met dierhouders, dierenartsen en andere relaties en partners, met dezelfde passie inzetten voor diergezondheid.”

3392

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.