GD feliciteert Sjaak de Wit met benoeming tot hoogleraar

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD feliciteert Sjaak de Wit met benoeming tot hoogleraar

26-6-2019: 

Sjaak de Wit is per 1 juli 2019 benoemd tot hoogleraar Integrale Pluimveegezondheidszorg van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Sjaak de Wit doet veel toegepast wetenschappelijk onderzoek en richt zich daarbij vooral op virale ziektes: de oorzaak, bescherming na vaccinatie, diagnostiek en relaties met andere ziektes.

Sjaak de Wit

Sjaak de Wit: ''De snelle ontwikkelingen in de pluimveesector vereisen van alle betrokkenen een voortdurende vernieuwing, inclusief de dierenarts en de opleiding tot dierenarts. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren, zowel op nationaal als internationaal niveau.''

Naast zijn werk voor Universiteit Utrecht zal Sjaak de Wit werkzaam blijven voor GD.

Namens GD van harte gefeliciteerd met deze benoeming!

Lees het bericht op de website van Universiteit Utrecht

Bron: website Universiteit Utrecht

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.